Een evenement over werkgeluk of een origineel bedrijfsuitje organiseren? Een workshop of masterclass met theater over werkgeluk in de toekomst, generatieverschillen op de werkvloer en het belang van softskills in deze snel veranderende digitale wereld. Alles op www.Arianda.nl

Afbeelding 1

Wil jij ook medewerkers die 37% productiever zijn en 25% minder verzuim? Kies dan voor een origineel bedrijfsuitje. deze interactieve en inspirerende theatershow! Serieuze thema’s over veerkracht, leiderschap burn-out, ondernemerschap en empowerment komen op een luchtige manier aan bod. Aan de slag met werkgeluk, met theater, een workshop of lezing.

Wil je ook werkgeluk vergroten? TO BE WHAT YOU WANT TO BE is dus bij uitstek geschikt voor een congres, bedrijfsuitje, teambuilding, een jubileum, het vrouwen of ondernemersnetwerk. Het teamuitje mét inhoud.

Waardering: 9.3
Omdat geluk verdubbelt als je het deelt, maakte spreker Arianda Schepens TO BE WHAT YOU WANT TO BE, de theatershow; een inspiratiesessie over werkgeluk van ongeveer 75 tot 90 minuten. Een kortere versie of alleen een lezing voor congressen is ook mogelijk.

Werkgeluk , maar ook  Flexibiliteit, Verandering, Veerkracht, Leiderschap, en Empowerment komen aan bod.

Ook werk maken van werkgeluk? TO BE WHAT YOU WANT TO BE geeft je een vliegende start!

Alles over onze workshops werkgeluk

Medewerkers met plezier in hun werk zijn 37% productiever. In deze workshop gaan we dieper in op het door onszelf ontwikkelde TOPPS-model (Met dubbel P) voor Werkgeluk en ga je aan de slag met wat voor jou belangrijk is. Werk je om te leven, of leef je om te werken? Haal jij plezier uit je werk? Krijg jij energie van je werk, of kost het juist energie? En hoe kan jij dat ombuigen?