Wie is Arianda?
Mijn ervaring geef ik graag door aan andere professionals door middel van mijn trainingen. Wat voor mij het allerbelangrijkste is, is verbinding. Alleen dan kan ik iemand optimaal ondersteunen in zijn ontwikkeling. Dit begint al in de opleiding, voel je je vrij om te leren? Ben je niet bang om fouten te maken? Sta je open voor feedback?
Dit begint bij de trainer, de deelnemer zet de volgende stap. Ik ben in staat om snel een veilige leeromgeving te bieden terwijl de feedback altijd eerlijk en oprecht blijft. Ik zal blijven aanmoedigen nog een stapje verder te gaan, om net dat extra uit jezelf te halen en ook jezelf op de sterke punten te blijven verbeteren.

Een stap verder
Omdat het voor mij bij trainen niet ophoudt en ik graag opdrachtgevers kennis wil laten maken met mijn talentvolle deelnemers heb ik het platform www.detrainingsacteurs.nl opgezet. Een plek waar trainingsacteurs en opdrachtgevers elkaar ontmoeten. Trainingsacteurs op deze site volgen jaarlijks een bijscholing om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

In 2006 begon ik met het geven van de eerste trainingen. Door Springest is de Hebbes Academy inmiddels jaren op een rij verkozen tot 'Beste opledeider van Nederland' in ons vak. De Hebbes Academy is onderdeel van maatschap STAP Brabant. Daarnaast houd ik me bezig met werkgeluk. Meer hierover op mijn persoonlijke website www.arianda.nl

Arianda Schepens
06 53136103

Afbeelding 1
Afbeelding 2