STAP in de wereld van ervarend en inspirerend leren!

De mensen achter STAP Brabant zijn Yvonne Lips en Arianda Schepens. In onze samenwerking laten we onze droom werkelijkheid worden. Op grond van onze brede ervaring in het begeleiden van professionals zijn we overtuigd geraakt van de kracht van ervarend en inspirerend leren. Als hoofd, hart, lichaam en ziel verbonden zijn komen mensen in een krachtige positieve flow die ongekend is. We onderscheiden ons als trainers door warmte, aanstekelijkheid en professionaliteit. Een ieder van ons heeft binnen dat kader zijn eigen aanpak.  

Afbeelding 1
Afbeelding 2


In ons open aanbod bieden wij je op allerlei leergebieden ondersteuning in je professionele ontwikkeling met ervarend en inspirerend leren als basis. ook de beroepsopleiding tot trainingsacteur staat op ons programma. Respect, vertrouwen, verbinding en verantwoordelijkheid zijn onze kernwaarden. We steken veel energie in het creëeren van een veilige omgeving door veel persoonlijke aandacht te geven voor jou als mens, waar je je snel thuis kan voelen. Iedere deelnemer brengt zijn eigen levensverhaal mee.


Werkvormen
We bieden onze deelnemers authentieke, inspirerende en realistische leerervaringen aan, door te werken met ervaringsgerichte methoden zoals rollenspel, NLP, Transactionele analyse, Systemische opstellingen en lichaamsgerichte oefeningen. Maar ook werkvormen die ontleend zijn aan de verschillende kunstdisciplines zoals theater, muziek, beeldende vormgeving en spel. Al deze toegangspoorten laten de deelnemer vanuit 'beleving' over zichzelf leren. Op die 'beleving' wordt gereflecteerd onder begeleiding van onze professionele trainers en coaches. Leren door ervaren is inspirerend, levendig en effectief. Het resultaat is een hecht leerproces, waarbij de ervaring het voertuig is, onze werkvormen de weg zijn en ontwikkeling het doel vormt.
 
Voel je welkom om op zoek te gaan naar je eigen, authentieke gezicht, om daarna net als ons te ontdekken dat jouw ‘eigenheid’ en talenten dichter aan de oppervlakte liggen dan je denkt. Als dit je aanspreekt nodigen wij je uit om kennis te maken met onze eigen-wijze trainingen en coachprogramma’s!

Om het aanbod ook voor jou toegankelijk te maken willen zijn we druk bezig met het verkrijgen van de benodigde STAP-accreditatie. Neem vandaag nog contact met ons op om informatie hierover aan te vragen.

Graag heten wij je welkom in het Brabantse wij-land op onze prachtige buitenlocatie Dommeldaal.
 
Yvonne en Arianda

Afbeelding 3
Afbeelding 4
Afbeelding 5